14 Eylül 2016 Çarşamba

Saray Nakliyat - Evden Eve Nakliyat

Saray Nakliyat olarak evden eve nakliyat sektöründe bulunan kurumsal firma boşluğunu görerek 1988 yılında bu işe girmeye karar verdik, İstanbul Kozyatağı bölgesinde bulunan ofisimizi tutalı ise tam 18 yıl geçti. Şu an geldiğimiz noktada ise saray nakliyat çoğu şirketlere de taşınma yaparak örnek olarak ,ofis taşıma, hastane taşıma, müze taşıması ve fabrika taşınmasıyla adını sık sık duyduğunuz bir firma oldu. Adından yıllardır bahsettiren Saray nakliyat referansa dayalı müşteri memnuniyeti ile ilerlemeye devam etmektedir.

Saray nakliyat olarak yurt içi ve yurt dışı görüşmelerinde ücretsiz expertiz arkadaşımız sizinle ilgilenir ve size yapılacak hizmeti verilecek sözleri hepsini tek tek size açıklar. Nasıl bir hizmet sunacağımızı her hangi bir hasara karşı sigortalı bir firma olduğumuzu dile getirir. Müşterilerimizin eşyalarının güvenli hale getirilmesi sektör de neden referansa dayalı sistemle çalıştığımızın bir kanıtı aslında.

Son zamanlar da evden eve nakliyat sektöründe ön plana çıkmak isteyen bazı firmalar sadece internet sitesi yardımı ile müşteri çekmeye başladı bu tip firmaların ne bir ofisi var ne de kendine ait bir arabası, iş bazında kiralama yaparak ilerleyen bu tip firmalardan uzak durunuz...